Accowin Online

Accowin Online stelt Accowin ter beschikking via het internet. Hierdoor wordt de functionaliteit van Accowin uitgebreid. Vanaf elke computer die internetverbinding heeft en voldoet aan de systeemvereisen heeft u toegang tot Accowin Online over een beveiligde verbinding. Op deze manier kunt u gemakkelijk vanaf elke locatie werken met Accowin.

Paswoord vergeten ?

Partners

Welkom !

LBRP ontwikkelt software voor accountants- en boekhoudkantoren  en ook voor de klanten van deze kantoren. Deze software wordt ontwikkeld vanuit praktijkervaring. Daardoor ligt de focus bij LBRP altijd op gebruiksvriendelijkheid en eenvoud.

Onze belangrijkste troef is dat onze software ontwikkeling wordt uit de praktijkervaring van onze klanten. Suggesties voor verbetering of aanvulling van het programma worden met de nodige aandacht toegevoegd.

Accowin : uw Boekhoudprogramma

Dit is een boekhoudprogramma met daarbij modules voor facturatie, BTW forfaits, winstmarge, Belcotax, verkoopsmodule, ... .

Verdere kenmerken van het programma kunt u vinden op deze pagina.

Een gratis demo van het boekhoudprogramma kan gedownload worden.

Belcofin voor het beheren van bedrijfsvoorheffing en fiches

Is een programma om op een eenvoudige manier bedrijfsvoorheffing voor zaakvoerders te berekenen en/of in te dienen via Finprof. Via dit programma kunnen ook de fiches 281.50 (erelonen) en 281.20 (aangemaakt tijdens indienen bedrijfvoorheffing zaakvoerder en/of manueel aangemaakt) ingediend worden via Belcotax.

Verdere kenmerken van het programma kunt u vinden op deze pagina.

Een gratis demo van het programma kan gedownload worden.

Finasset : een professionële afschrijvingsapplicatie

Programma om investeringen, afschrijvingen, afschrijvingstabel, bedrijfsmiddelentabel, investeringaftrek, ... bij te houden zonder overhead van boekhoudprogramma op een eenvoudige en snelle manier met alle rapporten nodig in België. Zo een programma wordt soms ook een afschrijvingsapplicatie genoemd.

Verdere kenmerken van het programma kunt u vinden op deze pagina.

Een gratis demo van het programma kan gedownload worden.

Nieuws

  • 19/09

    Belcofin versie 2.6.4.420 is beschikbaar

  • 10/05

    Accowin versie 2.1.0.1014 is beschikbaar

    Enkele aanpassingen omtrent de BTW aangiften en algemene verbeteringen.

*view_all_news

Quick links

AccowinBelcofinFinasset